Bruiloft / trouwfeest

Bij het regelen van een bruiloft komt een heleboel kijken. Als aanstaand bruidspaar of als ceremoniemeester heb je een hoop te regelen, vaak al een jaar van tevoren. Het leukste deel van een trouwdag is natuurlijk het huwelijksfeest. Wij nemen graag een deel van de zorgen weg en hebben handige pakketten samengesteld voor iedereen die in het huwelijksbootje stapt.

Met onze professionele apparatuur ben je alvast een stap dichterbij een onvergetelijke avond, van openingsdans tot laatste hapje. Audio Amersfoort biedt onder andere meubilair, decoratie, licht & geluid en dj apparatuur. Onze totaalpakketten bevatten alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest. Of je het nou intiem viert of met honderden aanwezigen, we hebben voor elke situatie de juiste set. Ook aan andere facetten van een huwelijksdag is gedacht, zoals spots voor het sfeervol uitlichten van sprekers of locatie en spraaksets voor het versterken van toespraken. Bekijk hieronder de mogelijkheden!

Weet je niet goed waar je moet beginnen, heb je speciale wensen of een bepaald budget? Neem dan gerust contact met ons op en laat je door ons adviseren!

Deze sets zijn zeer geschikt voor bruiloften, maar ook voor bedrijfsfeesten, studentenfeesten en themafeesten. Standaard is apparatuur en advies inbegrepen, zodat jullie eigen DJ meteen van start kan. Maar ook voor bezorgen en opbouwen of een complete drive-in show met DJ ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op!