Licht en geluid bij Evenementen

Organiseer je binnenkort een evenement? Dan heb je aan Audio Amersfoort een goede en betrouwbare partner. We leveren een complete technische realisatie voor je productie en werken uitsluitend met gerenommeerde apparatuur en mensen met vakinhoudelijke kennis. Wij nemen je de gehele audiovisuele realisatie van je evenement uit handen, zodat je je op technisch vlak nergens meer zorgen over hoeft te maken. Samen komen we tot een plan om een mooi en uniek evenement te realiseren.

Hieronder staan enkele voorbeelden van evenementen, maar natuurlijk realiseren wij ook andere soorten evenementen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Bedrijfsevenementen:
Goede audiovisuele ondersteuning is bij bedrijfsevementen zoals jaarverslagpresentaties, conferenties en bedrijfsfeesten van groot belang. Audio Amersfoort is gespecialiseerd in het verzorgen van deze technische ondersteuning.

Wij hebben evenementen gedaan voor o.a.: Rabobank, Roland Berger, Guidion, ING, Volvo en nog veel meer. 

Bruiloften
Wij zien iedere bruiloft als een uniek evenement en zorgen er graag voor dat jouw bruiloft een bijzonder feest wordt. Lees hier meer over licht en geluid bij bruilfoften.

Festivals
Audio Amersfoort heeft veel ervaring in het technisch ondersteunen van festivals. We maken gebruik van apparatuur van gerenommeerde merken voor een ultieme muziekbeleving. Back-up apparatuur zorgt er bovendien voor dat het festival, zelfs in het geval van een storing, gewoon door kan gaan. Omdat goede voorbereiding essentieel is, maken we in overleg met jou vooraf een uitgebreid licht-, geluid- en stroomplan op basis van 3D tekeningen. Bovendien communiceren we vooraf en tijdens het festival regelmatig met de artiesten en/of bands, zodat aan al hun technische riders kan worden voldaan.

Studentenevenementen
Heeft jouw studentenvereniging een Diesfeest, Gala, Introductiefeest of een ander evenement? Audio Amersfoort heeft ruime ervaring in het verzorgen van spectaculaire studentenfeesten voor een scherpe prijs. We kunnen het feest voorzien van vele special effects, zoals CO2 shooters, vlammen shooters, een spetterende lasershow en confetti kanonnen. En omdat we samenwerken met verschillende artiestenbureaus kunnen we je ook ondersteunen bij het boeken van artiesten en bands .Op welke locatie het feest ook plaatsvindt, door onze festivalervaring kunnen wij zorgen voor een unieke invulling van het feest!

Beurzen
Audio Amersfoort voorziet tevens in alle audio- en visuele facetten bij beurzen. Wij bouwen beursstands van truss en kunnen de opening of afsluiting verzorgen. Dit kan zowel op zakelijke en representatieve wijze als op een spectaculaire manier met confetti en lasereffecten.

Presentaties
Wij hebben al vele en verscheidene presentaties verzorgd, zowel op binnen- als op buitenlocaties. Van kleine presentaties met alleen geluid, tot grote presentaties met beamers en tv schermen.

Lees hier meer over presentatie geluid en beeld huren.

Sportevenementen
Je kunt ook bij ons terecht voor toernooien, stadionversterking, prijsuitreikingen, omroepinstallaties en feesten die gelieerd zijn aan sport.