Over ons

Wie wij zijn? Achter Audio Amersfoort zitten gespecialiseerde vakmensen met veel ervaring en passie voor techniek. Wij werken al vele jaren in de wereld van bruiloften, evenementen, optredens, TV-shows en nog veel meer, en vinden het steeds weer geweldig om alle mensen, middelen en logistiek bij elkaar te krijgen. Onze deur staat altijd open voor vragen en we helpen je graag!

Ervaring en passie

Vanuit onze achtergrond en ervaring en dankzij onze service-gerichte instelling kunnen wij met Audio Amersfoort bedrijven en particulieren van dienst zijn met een breed scala aan producten en diensten. Of je nou geluid komt huren voor een toespraak, buitenlampen voor een tuinfeest zoekt of de hele technische kant van je jubileum uit handen wilt geven, we zetten altijd onze jarenlange ervaring in en ons werk gaat altijd gepaard met grote passie voor het vak.

Ook diensten

Audio Amersfoort is gericht op de verhuur van producten voor kleine en grote evenementen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de planning, logistiek, op- en afbouw en bediening voor je verzorgen. Wij hebben hier zeer ruime ervaring mee en kunnen vertrouwen op een groot netwerk aan specialisten en toeleveranciers van alle denkbare materialen. Kijk hiervoor ook eens bij evenementen.

Vragen

Heb je vragen over materialen, wil je een creatief technisch voorstel of moet er logistiek een en ander worden verzorgd? Neem gerust contact op, want we helpen je graag op weg en verder.