Presentatieset huren

Een toespraak of presentatie verloopt zonder problemen met de complete presentatiesets van Audio Amersfoort

Een mooie set huren voor een toespraak of presentatie? Dan ben je bij Audio Amersfoort aan het juiste adres. Onze presentatiesets bevatten alles voor een geslaagde toespraak, voordracht of demonstratie.

Complete presentatie sets

Wil je zeker weten dat je alles in huis haalt voor een geslaagde presentatie? Huur dan een van onze speciaal samengestelde totaalpakketten. Deze bevatten alles wat je nodig hebt voor één scherpe prijs. Al onze professionele apparatuur is van de beste kwaliteit en verkeert in uitstekende staat. Een presentatieset bestaat uit diverse onderdelen en zorgt ervoor dat je goed verstaanbaar een klein of groot publiek toe kunt spreken. Een presentatie begint met een microfoon en een speaker, maar kun je uitbreiden met bijvoorbeeld een projector, een scherm en/of een mengtafel.

Presentatiesets geluid

Heb je zelf al een beamer, projector of tv scherm, maar wil je graag een presentatie uitversterken voor een groep mensen? Kies dan voor de presentatiesets met alleen geluid.

Beamer huren

Beamerset groot

695,00 excl. btw
50,00 excl. btw

Beamer huren

Beamerset medium

295,00 excl. btw
95,00 excl. btw

Losse apparatuur

Een goede presentatie gaat dus gepaard met de juiste apparatuur. Uiteraard kun je, ook bij ons, een losse beamer, microfoon, tv of geluid huren. Daarnaast verhuren we ook presentatieklikkers.

Advies

Audio Amersfoort heeft ruime ervaring met het verhuren van licht en geluid voor presentaties en andere gelegenheden. We helpen je dan ook graag persoonlijk verder bij het maken van een keuze. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.