Niet alleen voor feestjes

Een ‘silent disco’ is geschikt voor een groot aantal toepassingen. Zo verhuren wij de headsets ook op beurzen, voor (bedrijfs)presentaties, tijdens theatervoorstellingen en bij grootschalige opnames. Heb je zelf een idee? Laat het ons weten!

Feestje in het Park? Silent disco zonder vaste stroom kan ook!

Ook zonder vaste stroom te gebruiken
Met silent disco ben je vanaf nu niet meer gebonden aan een vaste locatie. Met onze solaraccu’s kun je op bijna elke denkbare plek feest vieren of jezelf in alle stilte laten horen. Eenvoudig de zender en je geluidsbron inprikken op het stroompunt op de accu en je kunt uren doorgaan! Geen lawaaierig aggregaat dus maar volledige stilte.

Hoe organiseer ik een stil event

Een silent disco organiseren is misschien nog wel eenvoudiger dan een evenement met ‘normaal’ geluid. Je hebt geen grote en zware speakers nodig en zeker in combinatie met onze accu’s zijn er geen eisen die worden gesteld aan de stroomvoorziening.

dansen met koptelefoon

Helemaal compleet

Bij Audio Amersfoort kun je volledige silent disco systemen huren, voor 25 mensen maar ook voor 1.000+ personen. Uiteraard eenvoudig te combineren met een mooie DJ booth en discolampen. Bij alle apparatuur wordt kosteloos voldoende bekabeling meegeleverd.

De headset werken op een accu, welke bij continu gebruik minimaal 4 uur meegaan. Alle headsets worden opgeladen meegegeven! hoe op te laden

Enkele tips!

  • Bedenk vooraf wat je geluidsbron(bv een telefoon of een djset) is en stem dit met ons af. Bijna alles is mogelijk!
  • Meer kanalen is meer plezier. Op een tweede kanaal kun je bijvoorbeeld ook een laptop met Spotify-lijst afspelen.
  • Wijs een duidelijke plek aan voor de uitgifte en inname van de headsets.
  • Heb je een groter evenement? Overleg met ons hoe het bereik van de zender optimaal is.
  • Heb je veel mensen die in- en uitlopen of duurt je evenement langer dan 1 dag? Vraag naar onze laadrekken voor extra gemak.
tips
Huur nu silent disco